Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dimecres, 25 de juliol del 2012

Diumenge XVI de durant l’any – 22-VII-2012 - FP-2

 Moltes persones estan ja fruint de les vacances, tan desitjades i preparades amb il·lusió des de fa temps. D’altres ho faran més tard. Amb tot moltes més persones per diferents motius no podem fer vacances. Uns viatjaran amb avió, altres amb cotxe, moto, bici o fins i tot caminant, potser fent la ruta de l’apòstol Sant Jaume.
Recordem el lema d’enguany: “La glòria de Déu és la vida de l’home. Al volant, cuida-la!”

La fe no fa vacances. No oblidem, per tant, qui som ni en qui creiem. Per a un cristià les vacances tenen aspectes molt positius si sabem emmarcar-les en el sentit que té la nostra vida. Ens ajuden a relaxar-nos i a viure en família l’oportunitat de compartir il·lusions que hem anat emmagatzemant al llarg de l’any. Hem de valorar aquesta possibilitat de gaudir de dies tranquils amb els fills, d’entrar en un major contacte amb la naturalesa o de visitar llocs que enriqueixin els nostres coneixements i el nostre esperit. Un cristià conscient de la seva condició escull també els llocs o les activitats d’estiueig sense oblidar el precepte dominical, l’assistència a l’església, o moments propis per a llegir la Bíblia, resar en família i tenir Déu més present… "Sense el diumenge no podem passar" va dir un màrtir del cristianisme quan li van preguntar per què es reunien per celebrar l'eucaristia si estava prohibit per l'autoritat imperial. Aquest estiu, redescobrim el goig de reunir-nos amb la comunitat i amb Jesús. Escoltem amb atenció la Paraula que se'ns proclama, visquem amb intensitat cada part de la Missa, acostem-nos a combregar, donem gràcies després.
Les vacances haurien de ser ocasió privilegiada per estar tot sol "amb qui sabem que ens estima" en paraules de Santa Teresa de Jesús. Visitem la nostra Església Parroquial, estiguem uns minuts davant el Sagrari. Fem el mateix si estem a la platja o a la muntanya, en una localitat diferent de l'habitual. Busquem una Església, una ermita o una gran catedral i allà, descobrim el Déu que vol trobar-se, cara a cara, amb cada un de nosaltres.

Com a final d’aquestes consideracions permeteu-me desitjar-vos felices vacances a aquells que ja les gaudiu o esteu a les portes de fer-ho. I un record especial per als qui el treball, la malaltia o altres situacions personals els impedeixin aquest any d’aquest descans reparador. Els tinc especialment presents perquè també ells puguin tenir, en la mesura del possible, uns dies feliços.   Bon estiu a tothom!

                                               Manuel Miras, administrador


AGENDA
Dilluns, 23 de juliol: Santa Brigida, religiosa patrona d’Europa, ens ofereix de “conéixer els secrets de l’amor inefable de Déu, en la contemplació de la passió del seu Fill”. Preguem per Europa.
Dimecres, 25 de juliol: Sant Jaume, apóstol, patró d’Espanya, Senyor enfortiu la vostra Església amb el seu testimoniatge i feu que, pel seu patronici, ens mantinguem sempre fidels a Crist.

Dijous, 26 de juliol: Sant Joaquim i santa Anna, pares de la Verge Maria, que la seva festa sigui un estímul pels pares cristians que serveixen Déu en la fidelitat mútua i en l’amor als seus fills.
Divendres, 27 de juliol: Les Santes Juliana i Semproniana, patrones de la ciutat veïna de Mataró. Bona Festa a tots els mataronins!.
*******************************************************************************************************

 DIA 1 D’AGOST,
FESTA DE SANT FELIU,
PATRÓ DE LA PARRÒQUIA
Missa solemne a les 11 del matí.

Aquest dia procurarem que la missa en honor del sant Patró sigui ben solemne, però, perquè ho sigui de debò, cal la participació ben activa de tots.
Missa solemne de Sant Feliu, any 2011

PREGÀRIA PER DEMANAR LA FÉ
Senyor, concediu-nos la fe,
la fe que arrenca la màscara del món
i fa veure Déu en totes les coses.
La fe que ho fa veure tot sota una altra
llum: que ens mostra la grandesa de Déu
i ens fa descobrir la nostra petitesa;
que ens mostra el Crist,
allí on els nostres ulls només veuen un pobre.
Senyor, concediu-nos aquesta fe
que ens fa emprendre tot el que Déu vol
sense dubtar, sense vergonya ni temor, sense recular mai.
La fe que no temi ni els perills, ni el dolor, ni la mort;
que sap caminar en la vida
amb la calma, pau i una profunda joia,
i que estableix en el nostre esperit un deseiximent absolut
envers tot, fora de vós. Amén.


INFORMACIONS

CONTACTE
Administrador parroquial:
P. Manuel Miras i Soler
Tel. personal: 679 875 123


HORARI  DE MISSES I ALTRES
Dies feiners:
A les 19h:      MISSA A SANT FELIU (De dilluns a divendres) 
Dissabtes:
A les 20h:      MISSA, anticipada de diumenge, A SANT FELIU.
Diumenges i festes de precepte:
A les   9’30h:       MISSA A SANT FELIU
A les 11h:            MISSA A SANTA HELENA


Sagrament de la Reconciliació:

Ordinàriament el prevere estarà al confessionari els DISSABTES una hora abans de la missa del vespre i sempre que es demani. Durant els temps d’Advent i Quaresma hi haurà celebracions comunitàries que oportunament seran anunciades.

HORARI DESPATX PARROQUIAL
De moment caldrà posar-se d’acord amb l’Administrador: el P. Manuel Miras i Soler (telèfon personal: 679 875 123).

LA PARRÒQUIA TÉ UNA PÀGINA WEB
On trobareu la información básica referent a la parròquia. L’adreça és la següent:


Parròquia de Sant Feliu de Cabrera de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada