Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dissabte, 14 de juliol del 2012

NOU FULL PARROQUIAL. *Diumenge XV de durant l’any – 15-VII-2012 - FP-1

Diumenge XV de durant l’any – 15-VII-2012 - FP-1
Estimats Feligressos:
De nou em dirigeixo a tots vosaltres i aquesta vegada ho faig des d’aquest nou full parroquial
Des d’aquest nou full parroquial, crec que el primer que cal fer és agrair sincerament a Mn. Raimon el zel i la diligència que ha mostrat en el compliment de la seva tasca al capdavant de la parròquia. Durant més de cinquanta anys ha tingut cura de la pastoral d’aquesta parròquia Ha fet tot el que ha pogut i hauria fet certament molt més, si la seva salut li ho hagués permès. Crec també que d’alguna manera caldrà expressar-li el nostre reconeixement, el nostre afecte i el nostre agraïment a la seva tasca de pastor de la comunitat parroquial de Sant Feliu de Cabrera de Mar. Jo personalment ho faig des d’aquest full. Mn. Canalias continuarà residint a Cabrera de Mar i a la Parròquia fins que Déu vulgui.
Per a dur a terme la tasca parroquial, el senyor Cardenal ha decidit nomenar un administrador parroquial, és a dir, un mossèn que supleix el rector i que, tot i no ser rector, té els mateixos deures i drets que un rector.
Aquest administrador parroquial és el que signa aquestes ratlles. Em dic Manuel Miras i Soler, sóc religiós escolapi, m’he dedicat a l’ensenyament durant molts anys i visc a Mataró.  Des de fa uns anys, la meva feina a estat com a vicari de la Basílica Parroquial de Mataró i responsable de la Pastoral de la Salut de l’antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de
Mataró. Espero que podré fer compatible aquesta nova feina amb la de continuar, tan bé com sigui possible, l’atenció als malalts de l’Hospital.
Des d’ara, doncs, us dic “Déu vos guard” a tots i em poso a la vostra disposició.
Un servidor,  no viurà a Cabrera de Mar, però hi vindré cada dia, celebraré la missa del vespre amb tots els qui vulgueu venir i procuraré atendre totes les necessitats de la parròquia.

Des d’avui mateix, i per tal que no falti cap servei a la parròquia us demano a tots la vostra  col·laboració.

La parròquia no és el rector, l’Administrador, som tots els batejats i del fet d’haver rebut el baptisme –i no pas de la manca de capellans- en neix el deure de participar responsablement en la vida i la missió de la parròquia. Hem de fer tot el que cal fer, però fer-ho entre tots.
Hem d’aconseguir, entre tots, que la parròquia de Sant Feliu de Cabrera de Mar sigui la “font del poble” (l’expressió és del gran papa Joan XXIII) on tots puguem acudir a calmar la set, això és, a trobar-nos amb Jesús, sobretot en l’eucaristia del diumenge, i on tots ens puguem sentir acollits, respectats i estimats com a persones i com fills de Déu.

Una salutació ben cordial a tots, però d’una manera ben especial als malalts i als qui estan sols.
P. Manuel Miras i Soler


P.D.
VISITA ALS MALALTS: Totes les famílies que tingueu malalts a casa i desitgeu que el mossèn vingui a veure’ls i/o a portar-los la comunió, sou pregats de fer-ho saber. Mòbil: 679 875 123.


AGENDA
Dia 12, dijous vàrem celebrar Consell Parroquial.

Dia 15, diumenge, INTENCIONS DE MISSA: JOSE i JUAN, a les 11h a Santa Helena.  

Dia 16, dilluns: Mare de Déu del Carme. A totes les que celebreu la vostra onomàstica, FELICITATS!.
Mare de Déu del Carme
L’11 d’cotubre de 2012 el Papa Benet XVI, iniciarà l’Any de la Fe.
                    
Será un temps de gràcia per a l’Església i el món, una ocasió esplèndida perquè nosaltres creients confessem la nostra fe amb convicció, hi reflexionem, la celebrem amb més intensitat en la litúrgia, i la testimoniem d’una manera més creïble. Aquest és el desig del sant Pare Benet XVI, i aquest será l’objectiu de les reflexions i les orientacions pastorals que des d’aquí us aniré oferint perquè poguem tots viure aquest Any de la Fe de la manera més eficaç i apropiada, que ens ajudi a creure i a evangelitzar més. Aquest Any de la Fe, ens hauria de servir també d’oportunitat per a impulsar la Catequesi, ja que aquesta en tot el procés evangelitzador, hi té un paper ben significatiu i rellevant. Catequistes, aquest Any de la Fe, serà molt important tant per a vosaltres com per a la Catequesi, APROFITEU-LO!. 
Acabo dient-vos que aquest Anys de la Fe, se celebra, com ens diu el Papa en la seva Carta Pastoral PORTA FIDEI (La Porta de la Fe), amb motiu del 50è aniversari de la celebració del Concili Vaticà II i del 20è de la publicació del Catecisme de l’Església Catòlica, un regal del gran Beat el Papa Joan Pau II.
L’Administrador Parroquial



INFORMACIONS

CONTACTE
Administrador parroquial:
P. Manuel Miras i Soler
Tel. personal: 679 875 123


HORARI  DE MISSES I ALTRES
Dies feiners:
A les 19h:      MISSA A SANT FELIU (De dilluns a divendres) 
Dissabtes:
A les 20h:      MISSA, anticipada de diumenge, A SANT FELIU.
Diumenges i festes de precepte:
A les   9’30h: MISSA A SANT FELIU
A les 11h:      MISSA A SANTA HELENA

Sagrament de la Reconciliació:
Ordinàriament el prevere estarà al confessionari els DISSABTES una hora abans de la missa del vespre i sempre que es demani. Durant els temps d’Advent i Quaresma hi haurà celebracions comunitàries que oportunament seran anunciades.

HORARI DESPATX PARROQUIAL
De moment caldrà posar-se d’acord amb l’Administrador: el P. Manuel Miras i Soler (telèfon personal: 679 875 123).


LA PARRÒQUIA  TÉ UNA PÀGINA WEB:
On trobareu la informació bàsica referent a la parròquia. L’adreça és la següent: http://parroquiasantfeliudecabrera.blogspot.com.es/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada