Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

divendres, 22 de juliol del 2011

REFLEXIO - Full parroquial nª 879 - 24.07.11

Presència de Déu
En el silenci de la meva més profunda intimitat, en el meu anhel de plenitud, puc sentir-hi el rumor de la seva presència. Recordo els moments en què he sentit de manera especial aquesta proximitat de Déu. Quan caminàvem junts i em deixava abraçar pel seu amor.
Llibertat
Com menys estem en vetlla més fàcilment caiem en les xarxes que no ens deixen ser lliures del tot. Vetllem una estona per descobrir en nosaltres què és allò que encarcara el nostre cor.

Consciència

Prenc consciència de tot el bé rebut, perquè essent conscient d'aquest bé, pugui en tot servir-te i estimar-te.


Paraula de Déu Mateu 13, 44-52

Jesús va explicar a la gent aquesta paràbola:
         - Amb el Regne del cel passa com amb un tresor amagat en un camp: l'home que el troba el torna a amagar i, ple de joia, se'n va a vendre tot el que té i compra aquell camp.
         També passa amb el Regne del cel com amb un mercader que busca perles fines: 46 quan en troba una de gran valor, va a vendre tot el que té i la compra.
         També passa amb el Regne del cel com quan tiren una xarxa a l'aigua i la xarxa arreplega tota mena de peixos. Un cop plena, la treuen a la platja, s'asseuen, i recullen en coves els peixos bons i llencen els dolents. Igualment passarà a la fi del món: sortiran els àngels i destriaran els dolents dels justos, i els llançaran a la fornal ardent; allà hi haurà els plors i el cruixit de dents.
¿Ho heu entès, tot això? Li responen: - Sí. Ell els diu: - Doncs bé, tot mestre de la Llei que s'ha fet deixeble del Regne del cel és semblant a un cap de casa que treu del seu tresor coses noves i coses velles.

 

Pregaria Demanem la humilitat i la pobresa

 

Deu Pare, senyor dels humils, dona’ns la senzillesa que necessitem per posar la teva pau en el mon! Omple’ens de la humilitat que acosta els homes i dones a la veritat! Fes de cadascú de nosaltres un pobre, algu que t’escolta! Fes-nos arribar aquella pobresa que es servei i fa be als altres! Dona’ns , Esperit Sant, les eines per construir la justicia, la que es fa realitatmitjançant la teva pau i el teu perdo! Ajuda’ns a entendre, Senyor el secret del teu amor! El mon ens presenta valors basatsen l’exit personal, en l’adquisicio de bens materials i en el plaer. Tambe sovint ens equivoquem i patim el fracas o la decepcio. Et demanem avui, Deu de bondat, que ens acompanyis sempre i cobrixis tota la realitat de les nostres vides amb la grn manta de la paciencia, la dolçor i l’alegria, aixi com tot allo que contibueixi a la pau, tant la de dintre de cadascu com entre els teus fills. Pare del Cel, mostra’ns les benaurances que Jesus recorda a tota la humanitat! Gracies per l’amor que rebem de la familia, de les nostres amistats i de tantes situacions de la vida ! Senyor, mostra’ns el full de ruta de l’amor avui i sempre! AMEN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada