Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dissabte, 24 de setembre del 2011

Nou CD de l’Orgue de la Parròquia de Cabrera de Mar. Full Parroquial Nº 882

El passat 30 de juliol es va fer la presentació del nou CD d’orgue enregistrat a l’orgue de la nostra Parròquia. Interpretat per Guido Iotti i sota el títol: “Bach, al centre del Barroc Europeu”  l’acte va tenir lloc a Cal Conde, dins el marc de la Festa Major de Sant Feliu i va ser força concorregut.



         Podreu sentir aquesta presentació enregistrada per Ràdio Cabrera al blog de la nostra  parròquia. (de moment encara falta trobar el link)

         D’altra banda, l’emissora “Catalunya Música” ha establert un llistat de les novetats discogràfiques a nivell internacional en la qual aquest CD de Cabrera està en el segon lloc de la classificació,  al costat de prestigioses formacions musicals com l’Orquestra de Philadelphia dirigits pel gran director Riccardo Muti. (A primers de setembre va aconseguir el primer lloc del ranquing)
         Una hora abans de la presentació oficial d’aquest CD en el lloc estipulat, Guido Iotti i Carme Godall, van fer la presentació prèvia davant Mossèn Raimon, aleshores convalescent a l’Hospital, en reconeixement  per la seva tasca, ja que amb ell va arribar aquest orgue i sempre ha expressat la importància del vincle de la cultura espiritual i musical que també hi són presents en aquest disc.
         Actualment, els CDs es poden comprar a la parròquia.
         També podeu demanar informació ja sigui per mitjà del blog de la parròquia o bé a través del correu que informa de les activitats que s’hi fan al nostre orgue, a la Sra. Carme Godall: cursorgue@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada