Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dijous, 17 de novembre del 2011

ALS JOVES QUE HAN REBUT LA CONFIRMACIÓ / FULL P. Nº 890

Hola ¿com estàs? Ja ha passat temps des del dia de la Confirmació. Tots en tenim molt bon record ¿ i tu? La vida segueix amb noves etapes. M’agradaria parlar-ne.
La Confirmació ha “marcat” la vostra vida amb la millor de les marques. Vull valorar molt el temps que heu participat a la catequesi compartint en grup, les noves amistats que heu fet , les trobades i festes, l’atenció dels catequistes i capellans que us han acompanyat, les celebracions, la pregària, un millor coneixement de Jesús, de l’Evangeli i de l’Església, tot el que heu comentat, les vostres inquietuds i problemes, les vostres preocupacions i projectes de futur... Són molts els joves que ho viuen.
De tot el que has viscut i après ¿ què guardes en el teu cor? ¿ Segueixes tenint Jesús com el millor amic que et coneix, que et comprèn, que t’escolta, que et perdona, que t’estima i t’acompanya cada dia? ¿Tens present les preguntes que el bisbe et va fer i les respostes que vas donar?
Ben segur que recordes quan, mirant-vos un a un , us va dir: “ I, segons l’Evangeli de Jesucrist ¿ confiareu en Déu en qualsevol circumstància de la vida?” I vareu respondre: “Sí, hi confiaré!”. I, també “¿Voleu viure tal com Jesús va viure?” I vareu dir en primera persona: “Sí, ho vull!”. Era just el moment abans de la imposició de mans i ser ungits amb el sant crisma. Llavors, el bisbe pronunciant el teu nom et va dir: “Rep el signe del do de l’Esperit Sant”. El teu “Amén” era el teu “sí” a la millor “marca” que Déu t’ha deixat per sempre perquè puguis ser “testimoni de Jesús” en qualsevol ambient on et trobis, entre els amics i amigues i l’altra gent. Una marca que dura sempre i no s’esborra. Sou l’esperança de l’Església i del món.
Portadors d’uns nous “valors”, heu de contagiar d’esperit evangèlic els grups, les famílies i els ambients, arrelats i edificats en Crist, ferms en la fe. Per això, et necessitem perquè altres joves sentin la crida que Jesús els fa i s’anima a seguir-lo.
És Jesús qui et necessita per arribar allà on vol arribar a través teu. Cada diumenge, a l’Eucaristia hi ha un lloc per a tu i un plat a la taula, ¿ ho saps?.
Ell t’espera. No el deixis plantat! Com una família que s’estima, ens necessitem! La parròquia és una casa oberta a tothom i és casa teva. Cerca en ella el teu lloc, col·labora, demana, ofereix-te, prega, comparteix. No vulguis ser un cristià aparcat. Deixaries de ser jove! Sigues valent! Sigues valenta! Jesús t’estima i no et deixa. Enhorabona! Fins sempre.
Sebastià Taltavull

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada