Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

divendres, 7 d’octubre del 2011

PREGUEM I MIREM ENDAVANT ! Full Parr. Nº 885

 

Senyor Déu, volem intentar-ho novament. Volem tenir esperança encara que sorgeixin constantment els motius per estar decebuts.

Ajuda’ns a confiar en la teva gràcia habitual, en la teva acció salvadora, també constant!

Des de la nostra condició de pecadors, et demanem que posis les teves mans sobre nosaltres i ens cridis buscant la nostra resposta positiva, lliure i convençuda.

Dóna’ns la virtut de l’esperança per aconseguir, amb la fe que hem rebut, practicar l’amor incondicional, el mateix que tu, bon Jesús, apliques sobre tots nosaltres, sobretot quan ens allunyem de tu!

Pare del Cel, ajuda’ns a reconciliar-nos amb les persones allunyades de nosaltres per qualsevol motiu!

Fes que superem els mals moments provocats per les realitats del món: Quan ens va malament o no surt bé algun projecte de feina, quan no sabem com arribar a tota una llista de coses que hem de fer, quan la nostra salut pot quedar amenaçada per la manca de descans, quan ens considerem exclosos, discriminats o poc estimats, quan la nostra economia no arriba a satisfer necessitats bàsiques, quan estem tristos per la pèrdua d’algun ésser estimat i en molts altres moments del dia a dia que ens treuen l’esperança!

Obre, Senyor, els nostres cors i les nostres mirades a la teva presència!

Ajuda’ns a pronunciar una pregària, una salutació a tu, sempre que les preocupacions ens inviten a oblidar-nos que som fills i filles teus!

Gràcies per l’amor que ens transmets, bon Déu! Gràcies per les portes que ens obres en aquesta vida! Gràcies per l’esperança! AMÉN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada