Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dijous, 6 d’octubre del 2011

15 d’Octubre a les 20,45h. Concert de: KFUM Chori de Stockholm (Cor de 21 Suecs). XXI CICLE D’ORGUE A CABRERA. * Full Parr. Nº 885

Dissabte 15 d’octubre, després de la Missa Major de les 8h. del vespre, hi haurà un concert a càrrec del Cor KFUM de Stockholm (Suècia) dirigits per l’organista Mathias KJELLGREN, professor d’orgue del Conservatori de Música de la capital sueca.
Mathias KJELLGREN

Aquest serà el primer concert del Cicle d’Orgue que fa vint-i-un anys aquest octubre. Emmig d’una climatologia notablement càlida per aquesta tardor, els suecs ens portaran un programa de compositors escandinaus que ens faran sentir més a prop els aires del Cercle Polar Àrtic. Potser així ja es podrà complir la dita catalana: “Per  Tots Sants, capes i mocadors grans”.
Guido Iotti
Ho podrem comprovar quan es faci el segon concert del Cicle, a càrrec de Guido Iotti, en vigílies de Tots Sants, amb un programa del barroc francès en Homenatge al Professor Ewald Kooiman  que va morir sobtadament en plenitud d’activitat organística, i que va realitzar classe a un concorregut nombre de deixebles d’arreu del món, en aquest mateix orgue de la parròquia de Cabrera i amb una gran simpatia i magistral pedagogia  durant el IX Curs d’orgue del Maresme.
Ewald Kooiman 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada