Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dilluns, 12 d’agost del 2013

28.7.13. Diumenge XVII de durant l'any/C. FP-55.30

Sant Feliu, Patró del nostre poble, pregueu per nosaltres
El proper dijous, un altre any a l’entorn de la festa major, celebrem la solemnitat de sant Feliu. Una festa que no ens ha de fer oblidar dos aspectes de la nostra realitat.

El primer aspecte és la situació de crisi econòmica extrema que estem vivint. Una crisi que ens afecta a tots i que repercuteix en la societat; cada vegada més famílies truquen a les portes del serveis socials… perquè els seus recursos estan minvant o no poden assumir les despeses d’hipoteques, beques de menjador,… o altres. La causa de no poder assumir tot això és que un dels progenitors o tots dos estan a l’atur. 

Cada vegada hi ha més famílies que són ateses pel servei de Càritas a totes les parròquies. Nosaltres podem respondre-hi compartint els nostres bens amb els necessitats perquè aquests puguin viure amb dignitat.
Ho podem fer mitjançant les nostres aportacions econòmiques, en les col·lectes o directament a Càritas o aportant aliments per a ser distribuïts als que ho necessiten.
El segon aspecte que vull ressaltar i que denota el moment en que vivim és la crisi de valors i l’absència de Déu present en el nostre context en el que estem inserits. La crisi econòmica ha vingut sobretot per una crisi de valors que ha portat ha especular tant dels nostres estalvis que ens trobem en aquesta situació de deute global.
Crisi de valors que ha portat ha cercar el benefici en detriment de la dignitat de les persones. Crisi de valors que ha oblidat que hi ha un mateix Déu que ens estima i que clama davant les injustícies i l’opressió als més febles i necessitats de la societat. Potser cal retornar als valors que han fet gran la nostra societat i el nostre continent europeu, els valors cristians. Doncs des de la Fe és possible viure amb solidaritat, respecte, justícia... és a dir viure l’evangeli en la nostra societat.
Alliberem-nos de les pretensions d’alguns que des d’una falsa laïcitat, laïcisme, proposen donar l’esquena al Déu de Jesús i els seus referents per l’home i la dona d’avui. Visquem d’acord amb l’evangeli i potser anirem fent front a aquesta crisis que patim. Que Sant Feliu intercedeixi per nosaltres.

Manuel Miras i Soler, Administrador

***************************************
AGENDA

DIA 28, a les 5 de la tarda, a Santa Elena, REP LES AIGÜES BAPTISMAL en BIEL ABAT LORA, fill d’en Alex i Marga. Felicitats a ell, als seus pares i padrins. Preguem per tots ells.

DIA 1, INTENCIÓ DE MISSES: en la festa de Sant Feliu, pregarem especialment pel descans etern dels nostres germans que ens han deixat des del mes d’agost de l’any passat fins avui.  Al cel siguin.

DIA 2, divendres, INTENCIÓ DE MISSES: pregarem pel nostre germà IGINIO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ, en l’aniversari del seu traspàs, que el Senyor l’hi doni el repòs etern, i que la llum perpètua l’il·lumini.

***************************************

Dijous 1 d’agost

FESTA DE SANT FELIU

Missa solemne

A les 11 del matí

Us hi esperem a Tots!!!

***************************************

La col·laboració de tots els fidels en l’ecònomia de la parròquia és fonamental. Es pot fer a través de les col·lectes, donatius…                     

C/C  2038  6864  96  6000012162

COL·LECTA DEL DIA 20 i 21 DE JULIOL

289’62 €

MOLTES GRÀCIES A TOTS

***************************************
FESTA MAJOR

Sant Feliu, màrtir

Patró de Cabrera de Mar
  


L’Església sempre ha cregut que els apòstols i els màrtirs de Crist, que havien donat la prova suprema de fe i de caritat vessant llur sang, estaven més fortament units amb nosaltres en Crist, els ha venerat amb afecte particular i ha implorat piadosament l’auxili de llur intercessió.  De la Constitució Dogmàtica sobre l’Església del Concili Vaticà II.
***************************************

PARRÒQUIA DE SANT FELIU
DE CABRERA DE MAR. 

SERVEIS PARROQUIALS

Per a tots els serveis parroquials que us facin falta, dirigiu-vos, si us plau, al P. Manuel Miras i Soler, Administrador P.

telèfon mòbil número: 679 875 123
DESPATX PARROQUIAL

Truqueu-me al número de mòbil i ens posarem d’acord per a buscar una hora adient.
***************************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada