Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dilluns, 5 d’agost del 2013

30.6.13 Diumenge XIII de Durant L'Any. FP- 51.26


PARRÒQUIA DE SANT FELIU

DE CABRERA DE MAR.

DIUMENGE XIII DE DURANT L’ANY – 30-VI-2013 - FP-51.26

UN ANY
ENTRE VOSALTRES.

Avui 30 de juny, fa un any de l’inici del meu ministeri com Administrador d’aquesta parròquia de Sant Feliu. Em surt una pregària d’acció de gràcies per aquests 12 messos entre vosaltres. Per la vostra acollida, la vostra col·laboració i el vostre recolzament…

EI Sr. Cardenal m’ha demanat que continui prestant els meus serveis entre vosaltres. Avui comença, per tant, un nou any i em pregunto: quins han de ser els nostres reptes com a comunitat cristiana?. Crec que fonamentalment han de ser d’àmbit pastoral. Som a l’Any de la FE,  hi ha un aspecte en el que l’Església ens demana incidir, l’evangelització. És a dir presentar el mateix missatge de Jesucrist, el que l’Església continua transmetent, des d’un llenguatge i mètodes adequats al nostre temps i amb nou ardor. És important recuperar la predicació essencial que els primers cristians oferien als homes i dones del seu temps, el kerigma. Paraula grega que vol dir experimentar i anunciar de forma explícita la salvació de Jesucrist als homes i dones d’avui.

Com podem anunciar la persona de Crist sinó fem experiència de sentir-nos salvats?  Els nostres temps demanen que nosaltres experimentem l’amor de Déu que ens salva en Jesucrist.  I això va més enllà de relacionar la Fe amb un moralisme i amb un desig de ser bones persones. Enteneu-me bé la Fe transcendeix aquestes coses i apunta a la persona de Crist. 

La pastoral, per tant, ha de portar a oferir noves propostes perquè la persona senti que l’evangeli és dit personalment a ella i que Jesucrist, més que una idea o un personatge del passat, és viu i el salva.

 Durant un any més, doncs, podeu comptar amb mi per a qualsevol cosa que us pugui ajudar a pregar i adonar-vos que Crist és viu i que salva. I aprofito també, per convidar-vos a que proposeu camins d’evangelització per a nosatres, la Comunitat, i per tants que estan fora i busquen qui pugui donar sentit a les seves vides.  Que Sant Feliu, el nostre patró,  intercedeixi per vosaltres.

 Manuel Miras i Soler, Administrador

***************************************
US PRESENTO UNA ESTADÍSTICA PARROQUIAL
del juny del 2012 al juny del 2013:

BATEIGS (25):
Marcel Ruiz Olucha, Arlet-Annna Saurí Zueras, Julia Gámez Dorado, Fèlix Giorgis Jené, Xènia Pàmies López, Lluis Sardà Calzado, Tristan Sardà Calzado, Llorenç Sánchez Caballero, Teo Galey Memi, Víctor Mena Arroyo, Jofre Castané Ramón, Jordi Alasà Teixidó, Albert Joan Garcia, Elvira Amorós Ferrés, Nil Montero Mención, Ricard i Òscar Fernández Ubach, Rocio Sainz Barguñó, Pol Pons, Pol Rimblas Vives, Mar Borrás, Claudia Borrás, Joan Crivillé Smets, Gerard Reynafé Blanco, Educard Camps Pont.

MATRIMONIS (8):
Ernest Ventós  amb Patricia Ferrer; (7-IV) Toni Torres amb Cristina Pons; Josep Ponsirenas amb Ursula LocKley; José Sánchez amb Núria Campillo; Manolo Castillejo amb Sara Pagès; Lucas Muñoz amb Sònia Ibernón; Jordi Bonamusa amb Laura Cáceres; Jaume Major amb Claudia Newersch.

DEFUNCIONS (14):
Luis Lamata; Jaume Viñals; Tomàs Prat; Irene Barrau; Lourdes Carbonell; Salvador Lladó; Montserrat Carbonell; Montserrat Vinyals; Teodor Roldós, Carmen Barrau Ferrándiz, Ramón Pla i Mompart,  Enric Pujol i Barba. Mn. Raimon Canalias. Albert Infantes.

PRIMERES COMUNIONS (14):
Roser Bada Erta, Llorenç Balada Gaggioli, Maria Ferre Brugues, Anna Gallart, Andrea Martí Carrión, Mariona Molinas Roca, Irene Navarro Sánchez, Oriol Nogueras Matas, Mariona Pallés Bosch, Joan Solsona Zapata, Mireia Solsona Zapata, Berta Sánchez Martínez, Oriol Ruiz Cuquet, Aina Vidal Fontseca,

NENS DE PRIMER DE CATEQUESI (25).


NENS DE POSTCOMUNIÓ (4). Carla Ortiz Gómez, Martina Casanovas Ramón, Ricard Recolons Rodríguez i, Anna Mestres Masoller.






***************************************

La col·laboració de tots els fidels en l’ecònomia de la parròquia és fonamental. Es pot fer a través de les col·lectes, donatius…
COL·LECTA DEL DIA 15 i 16 DE JUNY
280’92 €
Moltes gràcies a tots.
***************************************
AGENDA

DIA 29, a Sant Feliu, REP LES AIGÜES BAPTISMALS, en PAU CORREA PONSDOMENECH. El felicitem a ell, els seus pares i els seus padrins.

DIA 29, dissabte, INTENCIÓ DE MISSES: esposos JAUME I ANNA, que el Senyor els hi doni el repòs etern, i que la llum perpètua els il·lumini.

DIA 30, diumenge, INTENCIÓ DE MISSES: per FAMÍLIA VINYALS GIRAL, que el Senyor els hi doni el repòs etern, i que la llum perpètua els il·lumini.
***************************************

FLAIX LITÚRGIC: 

Els gestos i l’actitud del cos en la missa són signes significatius dels diversos moments de les celebracions.

En posem DRETS: en els moments de pregària, de proclamació de l’evangeli, de l’acolliment i del comiat.

Estem ASSEGUTS: durant les Lectures, el Salm, l’Homilia, la preparació de les Ofrenes i els moments de Pregària Personal.

Estem AGENOLLATS: durant la consagració, si no ho dificulta la manca de salut, de lloc o el gran nombre dels assistents o unes altres causes raonables. Els que no poden agenollar-se durant la consagració, cal que facin una INCLINACIÓ PROFUNDA AMB EL CAP: acompanyant el moment de la genuflexió d’adoració del sacerdot a la Consagració.       (Tret de l’ordenació general del missal romà, OGMR 21).

***************************************
SERVEIS PARROQUIALS
Per a tots els serveis parroquials que us facin falta, dirigiu-vos, si us plau, al P. Manuel Miras i Soler, Administrador P.

telèfon mòbil número: 679 875 123
DESPATX PARROQUIAL

(Truqueu-me al número de mòbil i ens posarem d’acord per a buscar una hora adient).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada