Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar

Parroquia Sant Feliu de Cabrera de Mar
Dibuix de Felix Albajes

dilluns, 12 d’agost del 2013

Avui, dia 10 de juliol de 2013, la CATHRYN SUSAN McMAHON ha fet el seu traspas


Com sabeu he estat cuidant a la CATHY...
L’Emili amb va trucar un matí, estava desesperat... des de feia dos anys li avien diagnosticat, a la seva dona, un càncer cerebral.

Sortiren de can Ruti per anar a la planta de terminals del Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, on la vaig acompanyar durant unes quantes setmanes junt amb l’Emili i el seu fill... estava enfadada i, volia morir... com que fumava el mes important era sortir fora del hospital per treure’s el neguit del tabac.
Li vaig transmetre carinyo e il·lusió, sobretot, a totes les sortides que fèiem cada dia... es trobà feliç quant ens menjàvem un gelat o ens miràvem un aparador del voltants del hospital...  en petites coses que, moltes vegades, les deixem de banda.
Tot sovint li llegia articles d’una revista (Huellas) que li donava molta pau.
Tenia unes grans amigues, que tot sovint la anaven a veure i, alguns diumenges era el seu net qui li omplia el cor.

Avui, dia 10 de juliol, us comunico que la CATHRYN SUSAN McMAHON ens ha deixat, a l’edat de cinquanta-tres anys, després de dos anys de coratjosa lluita contra aquesta fulminant malaltia.
Per expressa voluntat d’ella, el seu cos, fou donat per la ciència mèdica; també, com ja sabeu, era anglesa i d'un altre religió... per aquest motiu ha faltat l’avís del seu traspàs a l'església, encara que el boca orella ha estat molt eficient.

Prego perquè Déu la tingui al seu costat, dons va ser una gran persona, justament, ajudant a la gent gran abans de la malaltia... entre d'altres llocs, en el pairal i en el casal de Vilassar (on va morir),
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada